Fypryst antiparazitinis odos purškalas katėms ir šunims, 2,5 mg/ml, 100 ml

KRKA
KRKA051

Fypryst purškalas nuo erkių, blusų ir plaukagraužių, tinkantis katėms ir šunims.

14,07 €

Pakuotės svoris

Prekė detaliau

Fypryst – antiparazitinis purškalas šunims ir katėms, turintiems erkių ar blusų.

  • Tinka naudoti profilaktiškai ar gydyti nuo erkių, blusų.
  • Gali būti naudojamas kaip blusų sukelto alerginio dermatito gydymo strategijos dalis.
  • Šis vaistas veikia Ixodes spp., įskaitant Ixodes ricinus, kurios yra svarbios Laimo ligos pernešėjos.
  • Sumažina tikimybę šunims užsikrėsti Trichodectes canis plaukagraužiais, o katėms – Felicola subrostratus plaukagraužiais.
  • Veiksmingumas: šunis nuo užsikrėtimo blusomis apsaugo iki 3 mėnesių, kates – iki 2 mėnesių, priklausomai nuo aplinkos veiksnių. Nuo erkių šunis ir kates veiksmingai apsaugo iki vieno mėnesio, priklausomai nuo aplinkos veiksnių.

Pranešimas apie šalutinį poveikį: jeigu įtariate, kad vienu iš veterinarinių vaistų gydytam gyvūnui atsirado nepageidaujamų šalutinių reiškinių, apie šalutinį poveikį galite pranešti Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai, užpildydami interneto svetainėje vmvt.lt esančią formą ir pateikdami ją tarnybai svetainėje nurodytu el. paštu.

Maitinimo patarimai:

Dozavimas: norint sudrėkinti gyvūno kailį iki odos, naudoti 3–6 ml preparato 1 kg kūno svorio (7,5–15 mg veikliosios medžiagos 1 kg kūno svorio), priklausomai nuo plaukų ilgio. Iš 100 ml talpos buteliuko purkšti 6–12 kartų 1 kg kūno svorio, iš 250 ml buteliuko – 2–4 kartus, o iš 500 ml – 1–2 kartus.

Vartojimo instrukcija: naudoti užpurškiant mechaniniu purkštuku. Vienu papurškimu purkšti 0,5 ml (iš 100 ml buteliuko), 1,5 ml (iš 250 ml buteliuko) arba 3 ml (iš 500 ml buteliuko) preparato. Išpurkšti visą gyvūno kūno paviršių. Purkšti maždaug 10–20 cm atstumu prieš plauką, sudrėkinant visą kailį. Pamasažuoti kailį, ypač ilgaplaukių gyvūnų, kad preparatas pasiektų odą. Galvos srityje ir gydant jaunus ar nervingus gyvūnus, preparato galima užpurkšti ant rankos su pirštine ir įtrinti į kailį. Kailį reikia palikti išdžiūti natūraliu būdu, negalima sausinti rankšluosčiu.

Veterinarinio vaisto aprašas:  PDF

Sudėtis: 1 ml yra 2,5 mg fipronilo.

Atsiliepimai

0 atsiliepimų

  • Greitas pristatymas
    Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija
    Kokybės garantija
  • Geriausios kainos
    Geriausios kainos
Fypryst antiparazitinis odos purškalas katėms ir šunims, 2,5 mg/ml, 100 ml

Fypryst antiparazitinis odos purškalas katėms ir šunims, 2,5 mg/ml, 100 ml

14,07 €
Loading...